De keukeninrichting voor het hedendaags gezin

Wenst u enkele kleine ingrepen uit te voeren om uw keuken aantrekkelijker te maken? Of gaat u meteen voor de volledige vernieuwing? Bij interieurarchitect Koen Van Riel kan het allemaal. Deze expert werkt zeer flexibel, waardoor u de vrije keuze heeft naargelang uw eigen wensen. Voor een perfecte keukeninrichting in Ravels bent u hier aan het juiste adres.

Keuken van A tot Z

De stijl van zijn ontwerpen is modern/hedendaags. Binnen deze beperking kan alles. Zo kan u bijvoorbeeld enkel de deuren van de keukenkasten vernieuwen. Maar met dezelfde passie en zorg bezorgt deze ervaren interieurarchitect u een volledig nieuwe keuken: optimaal georganiseerd voor uw gezin en naar uw smaak. Hij zorgt voor alles, zodat u geen zorgen heeft en zodat u zeker bent van optimale kwaliteit. Wat de keukentoestellen betreft, kan u vrij kiezen. Er wordt meestal gewerkt met Miele, Atag of Siemens. De kasten worden zelf en op maat gemaakt. Ook andere meubelen kunnen handgemaakt worden indien u dit wenst. Zo is Koen Van Riel in Ravels ook verdeler van diverse merken van meubelen zoals tafels, stoelen en meer. U zal dus kunnen genieten van de keukeninrichting van uw dromen.

Totale verbouwing

Bij Koen Van Riel kan u terecht voor het volledige project van A tot Z. Zo doet hij de totale verbouwing gaande van ruwbouw, vloeren, verlichting, schilderwerken, het leggen van parket en alle bijkomende nutsvoorzieningen. Om u te helpen bij uw keuze, kan u een bezoekje brengen aan de prachtige kijkwoning. Zo zal u de stijl van deze architect beter kunnen aanvoelen en kan u ook voor de praktische details vele mogelijkheden aanschouwen.

Maak een afspraak voor een bezoek tijdens de week, of op zondag van 10 tot 15 uur. Een eerste gesprek is steeds vrijblijvend. Hebt u nog verdere vragen? Aarzel dan niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier.